0

Rassen

Barcelona

Een middenvroege tafelaardappel. Lichtgeel van kleur en ovaal van vorm. 

  • Vroegheid: midden vroeg
  • Hoge opbrengst
  • Grove en regelmatige knollen
  • Stressbestendig
  • Vrij vastkokend


Bergerac

Onze paarse truffelaardappel. Geschikt om te bakken, pureren of chips van te maken (zie ons recept). Wel even in de schil koken of stomen zodat de kleur behouden blijft. Zeer gezond doordat het veel anti-oxidanten bevat.

  • Vroegheid: midden laat
  • Hoge opbrengst
  • Gezond (zie onderzoek)
  • Delicatesse voor culinair gebruik
  • Ook geschikt om chips van te maken
  • Licht kruimig 
  • Lekker om te bakken of uit de oven


Bordeaux

Onze dieproodschillige aardappel met een lichtgele kleur. Grote knollen.

Zeer geschikt voor frites en als tafelaardappel.

  • Vroegheid: midden vroeg
  • Unieke rode schilkleur
  • Zeer goede smaak
  • Ook geschikt om friet van te maken
  • Vastkokend


Exquisa

Een smakelijke aardappel, geel van kleur en met een diepgele schil.

Geschikt om te koken en te bakken. Ook heerlijk in een salade.

  • Vroegheid: midden laat
  • Goede smaak
  • Hoog knolaantal
  • Hoge opbrengst
  • Vastkokend


Monte Carlo

Een middenvroege tafelaardappel. Witvlezig met een licht rode schil.

  • Vroegheid: midden vroeg
  • Hoge opbrengst
  • Zeer sterk tegen aardappelmoeheid
  • Vastkokend


Montreal

Een zeer vroege aardappel. Crèmekleurig met een lichtgele schil. Geschikt als tafelaardappel en voor frites.

  • Vroegheid: zeer vroeg
  • +- 60 dagen groeiseizoen
  • Geschikt om friet van te maken
  • Hoge opbrengst
  • Veel knollen
  • Vastkokend


Toronto

Een middenvroege aardappel. Crèmekleurig met een lichtgele schil. Met grote knollen. Geschikt als tafelaardappel. Heerlijk voor de frites.

  • Vroegheid: midden vroeg
  • Zeer resistent tegen aardappelmoeheid
  • Zeer geschikt om friet van te maken
  • Hoge opbrengst
  • Vrij vastkokend


Paris

Middenvroege aardappel Geelkleurig van schil en vlees met fijne tot zeer fijne knollen. Zeer geschikt als tafelaardappel en om te bakken (krieltjes).

  • Vroegheid: midden vroeg
  • Zeer resistent tegen aardappelmoeheid
  • Hoog aantal knollen
  • Hoge opbrengst
  • Vrij vastkokend


Siena

Een middenlate aardappel. Geelschillig met een gele vleeskleur. Fijne knollen, lang van vorm. Een mooie (baby) tafelaardappel.